Μεγάλου Αλεξάνδρου 35 | 24670 24922

Follow Us on

Ποιοί Είμαστε

 

Το ασφαλιστικό μας γραφείο ξεκίνησε τη λειτουργία του, στην οδό Γράμμου στην Καστοριά, την άνοιξη του 1970.

Οι πρώτες ασφαλιστικές εργασίες αφορούσαν αποκλειστικά τον κλάδο αυτοκινήτου σε μία εποχή που η ασφάλιση αστικής ευθύνης οχήματος δεν ήταν υποχρεωτική. Το 1978 το γραφείο μεταφέρθηκε σε νέο χώρο στην οδό Πτολεμαίων όπου άρχισε να καθιερώνεται ως ένα από τα ασφαλιστικά γραφεία της πόλης που πρόσφεραν ασφαλιστικά προϊόντα όλων των κλάδων γενικών ασφαλειών.

Το 2001 το γραφείο πέρασε στα «χέρια» της δεύτερης γενιάς με ταυτόχρονη δραστηριοποίηση και στους κλάδους ζωής και υγείας. Από το Μάιο του 2009 το γραφείο στεγάζεται πλέον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Καστοριά.

Με 45 χρόνια εμπειρία φροντίζουμε τον κάθε μας πελάτη προσωπικά, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις ασφαλιστικές του ανάγκες έχοντας απευθείας συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες.

Ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία του γραφείου μας έχουν σαν αποτέλεσμα ικανοποιημένους πελάτες, που χρόνο με το χρόνο αυξάνονται  επιβεβαιώνοντας ότι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή  οι σωστές επιλογές μας και η αφοσίωση μας στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας επιβραβεύονται.