Μεγάλου Αλεξάνδρου 35 | 24670 24922

Follow Us on

Νομική Προστασία Επαγγελματιών

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

DAS_SITE_anapt-ym_PR_EPP-B

Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, ο σύγχρονος επιχειρηματίας, προσπαθεί καθημερινά να ασκήσει με συνέπεια και υπευθυνότητα την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Επειδή σήμερα υπάρχει ανάγκη να μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και έγκαιρα όλα τα απρόοπτα γεγονότα, αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται και σχετίζονται με την επαγγελματική ή την επιχειρηματική σας ευθύνη πρέπει:

  • να δαπανήσετε χρήματα
  • να χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας
  • να «εμπλακείτε» σε διαδικασίες που δεν γνωρίζετε καλά, χωρίς να είστε σίγουροι ότι τελικά θα κατοχυρώσετε τα δικαιώματα σας και θα βρείτε το δίκιο σας.

Η Επαγγελματική Νομική Προστασία της D.A.S. Hellas απαντά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες σας για εξειδικευμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ή την επιχειρηματική σας ευθύνη.

Ποιοι Καλύπτονται;

Ο Επιχειρηματίας/Επαγγελματίας, η Επιχείρηση και το Προσωπικό της Επιχείρησης (εφόσον δεν στρέφεται εναντίον της).

Που Καλύπτεστε;

Οπουδήποτε σας παρουσιαστεί η ανάγκη στην Ελλάδα.

 

ΣΥΝΘΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

DAS_SITE_anapt-ym_PR_EPP-S

Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, ο σύγχρονος επιχειρηματίας, προσπαθεί καθημερινά να ασκήσει με συνέπεια και υπευθυνότητα την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Μέσα από την τοπική και παγκόσμια αναταραχή οι επιχειρήσεις, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, έρχονται αντιμέτωπες με την πρωτοφανή ανάγκη να μειώσουν το διαρκώς αυξανόμενο κόστος και να ανασχεδιάσουν τις οργανωτικές τους δομές με σκοπό να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Τα διάφορα προβλήματα σε συνδυασμό με τις απρόοπτες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν, γίνονται εμπόδιο στη σωστή και κερδοφόρα λειτουργία των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών απαιτεί χρήματα, δαπάνη πολύτιμου χρόνου και αρκετές φορές εμπλοκή σε διαδικασίες με αβέβαιο αποτέλεσμα όσον αφορά την κατοχύρωση των νόμιμων δικαιωμάτων σας. Συνήθως χρειάζεται να καταφύγετε σε νομικές ενέργειες (εξώδικες ή δικαστικές) προκειμένου να διεκδικήσετε το δίκιο σας.

Αυτό προσφέρει η D.A.S. Hellas:

Εύκολη και οικονομικά προσιτή πρόσβαση στην δικαιοσύνη για τον καθένα.

 

 ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

DAS_SITE_anapt-ym_PR_EXWDI

O «Εξωδικαστικός Συμβιβασμός Ζημιών» είναι ένα θέμα που προβληματίζει τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε καθημερινή διαδικασία συναλλαγών, καθώς και τους ιδιώτες για περιπτώσεις διεκδίκησης αποζημιώσεων.

Η αξία του προϊόντος είναι μεγάληκαθώς η επίτευξη εξώδικου συμβιβασμού είναι πολλές φορές προσφιλέστερη αντιμετώπιση από την δικαστική επίλυση. Στη διαδικασία αυτή η D.A.S. Hellas έχει μεγάλη εμπειρία και λειτουργεί προς όφελος των πελατών της.

Η συστηματική, μεθοδική και στρατηγικά σχεδιασμένη προσέγγιση που ακολουθούν οι καταρτισμένοι συνεργάτες της D.A.S. Hellas, αποτελεί το καθοριστικό στοιχείο για την επίτευξη του εξωδικαστικού συμβιβασμού ζημιών. Η εξειδικευμένη γνώση της D.A.S. Hellas, με την ηγετική θέση της στον κλάδο Νομικής Προστασίας, επιτρέπουν στην σωστή διαχείριση των υποθέσεων και την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Το πρόγραμμα παρέχει:

  • Ταχύτατη και αποτελεσματική διεκπεραίωση εκκρεμών υποθέσεων
  • Εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου