Μεγάλου Αλεξάνδρου 35 | 24670 24922

Follow Us on

Προσωπικό Ατύχημα

 

ERGO Basic

Θωρακίστε με ελάχιστα χρήματα τον εαυτό σας και την οικογένεια σας από τον οικονομικό κίνδυνο ενός σοβαρού ατυχήματος με το πρόγραμμα ERGO Προσωπικό Ατύχημα Basic.

 
Περισσότερα

H προστασία της αρτιμέλειας μας και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε από ένα σοβαρό ατύχημα είναι ζητήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν έντονα, ειδικότερα όταν προστατεύουμε οικονομικά και την οικογένεια μας. Το πρόγραμμα ERGO Προσωπικό Ατύχημα Basic διασφαλίζει εμάς και τους ανθρώπους μας με μια πάρα πολύ χαμηλή δαπάνη που συχνά αποδεικνύεται σωτήρια. Κάθε συνεπής και ώριμος οικογενειάρχης οφείλει να διασφαλίζει την οικονομική γαλήνη της οικογένειας του.

 

ERGO Free

Xωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς δημιουργείστε μόνοι σας το συνδυασμό καλύψεων που έχετε ανάγκη. Με το ERGO Προσωπικό Ατύχημα Free, επτά σημαντικές παροχές σε πέντε διαφορετικές εκδοχές κεφαλαίων μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα προστασίας από ατύχημα.

 
Περισσότερα

Δημιουργήστε μόνοι σας το πρόγραμμα που σας ταιριάζει επιλέγοντας μέσα από χρήσιμες καλύψεις αυτές που σας είναι πραγματικά αναγκαίες. Οι κίνδυνοι και οι οικονομικές παρενέργειες που αντιμετωπίζουμε από ένα σοβαρό ατύχημα μπορούν τώρα να αντιμετωπιστούν σε πολλά διαφορετικά επίπεδα κάλυψης. Συμπληρώστε στο κεφάλαιο προστασίας σε περίπτωση Θανάτου και Μόνιμης μερικής/ολικής ανικανότητας, από μία έως έξι πολύτιμες παροχές. Ελέγξτε το κόστος και το βαθμό προστασίας για εσάς και την οικογένειας σας. Το πρόγραμμα ERGO Προσωπικό Ατύχημα Free Plan αφορά αυτούς που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των αποφάσεων τους με ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

 

ERGO Hospital

Eνα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών μπορεί να σας προστατέψει για όλα τα έξοδα (εντός και εκτός νοσοκομείου) που θα χρειαστεί να κάνετε σε περίπτωση ατυχήματος. Προστατέψτε τη ζωή σας, την οικογένειας σας, το εισόδημα σας, την υγεία και την αρτιμέλεια σας με τον πιο οικονομικό τρόπο.

 
Περισσότερα

Aντιμετωπίστε ολοκληρωμένα τις οικονομικές επιπτώσεις ενός ατυχήματος και κυρίως τα υψηλά συνήθως έξοδα νοσηλείας. Το πρόγραμμα ERGO Προσωπικό ατύχημα Hospital συνδυάζει όλες εκείνες τις καλύψεις που είναι αναγκαίες σε περίπτωση ατυχήματος. Για τα έξοδα που θα χρειαστούν εντός και εκτός νοσοκομείου, για το εισόδημα που θα χαθεί αλλά και για την προσωπική και οικογενειακή διασφάλιση τώρα υπάρχει μια ολοκληρωμένη απλή και κυρίως οικονομική λύση. Το πρόγραμμα μπορούν να αποκτήσουν άνδρες και γυναίκες έως 70 ετών. Χωρίς διαδικασίες και προασφαλιστικές εξετάσεις, με απλούς και ξεκάθαρους όρους.

 

 

 

Για αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινήσεις  καθώς και οικονομική προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας